Tu cum iti faci parul ?

Scarlett Johansson



Buclele glamour sunt obtinute astfel: se pune spuma de par cand acesta este inca umed, iar apoi se ia suvita cu suvita si se aseaza pe bigudiuri mari. Dupa prinderea tuturor bigudiurilor parul se usuca bine cu foehnul. Se desfac suvitele, se reaseaza in forma dorita, iar apoi se fixeaza cu un fixativ bun. 

Taylor Swift



In primul rand trebuie pieptanata cararea, iar apoi parul se stropeste cu un spray care il protejeaza de temperaturi ridicate. Se ia suvita cu suvita si se tine maxim doua minute pe ondulator. 

Julia Roberts



O cunoastem din "Pretty Woman", de cand avea parul lung, roscat si buclat. Astazi, 20 ani mai tarziu actrita poarta bucle lejere in “valuri”, iar parul este vopsit intr-o nuanta calda, blonda. 

Kate Winslet



Castigatoarea Oscarului Kate Winslet si-a gasit in sfarsit look-ul potrivit. Perfecte pentru o adevarata diva sunt buclele angelice, clasice, invaluite in eleganta si glamour.

Emma Roberts



Nepoata Juliei Roberts si-a dovedit talentul actoricesc in seria “Unfabulous”. De asemenea a ajuns si in topul listei tinerelor din revista americana "Teen - Vogue", care au ceva de spus cu privire la stil si in lumea modei.

0 Response to "Tu cum iti faci parul ?"

Trimiteți un comentariu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme