Machiajul dupa culoarea ochilor


Pentru a obtine un machiaj perfect care sa te avantajeze trebuie sa tii cont de complementaritatea dintre culoarea ochilor cu fardurile, rimelul, creionul si tusul pe care le folosesti.
Ochii albastri. 
La acest tip de ochi cel mai bine se potrivesc fardurile in nuante deschise de albastru, gri, argintiu si lila deschis, un creion sau tus de ochi negru, eventual albastru inchis si un rimel negru sau albastru. De asemenea vara, cand tenul este bronzat puteti adauga un plus de contrast si accentua albastrul ochilor folosind farduri in nuante de auriu si maro sidefat.
Ochii verzi 
Cele mai potrivite nuante pentru accentuarea ochilor verzi in cazul unui machiaj de zi sunt auriul, verdele deschis, maronul, cremul si nisipiul, iar creionul, tusul si rimelul vor fi intotdeauna negre. Pentru a obtine un machiaj de seara de efect foloseste un fard violet si contureaza cu negru atat pleoapa de sus cat si pe cea de jos.
Ochii caprui 
In general se potrivesc tonurile calde de genul: maron, bej, auriu, orange, diferite nuante de verde si kaki. In functie de fardul pe care il alegi, de culoarea parului, pentru a obtine un machiaj de zi care sa indulceasca trasaturile poti folosi creionul si rimelul maron.
Daca ochii tai au culoarea schimbatoare sau spre verde, pentru a atrage atentia asupra acestui aspect poti folosi in machiaj si nuantele de mov.
Ochii negri
Ca si la ochii caprui cele mai potrivite farduri sunt cele in nuante calde: maron, bej, auriu. De multe ori un effect placut in cazul unor gene lungi il are simpla folosire a rimelului.
Nu trebuie sa uitati ca un rol tot atat de important in obtinerea unui machiaj potrivit il au si nuanta parului siculoarea tenului!

0 Response to "Machiajul dupa culoarea ochilor"

Trimiteți un comentariu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme